Nl | FR | EN |
Producten
Steck Ceia Pillar Teltek CSF Inox S.p.a. Dimitro Bisignano Kulp VME Realisaties

Wie is VME Service & Engineering bvba

Ervaring in de industrie, in het bijzonder de voedingsindustrie

Door de rijke ervaring die VME Service & Engineering bvba opgebouwd heeft in de industrie, en in het bijzonder de voedingsindustrie, kunnen wij ons cliënteel onze diensten aanbieden om zo samen een inschatting te maken met welke zaken rekening dient gehouden te worden bij de opbouw van een productiesysteem.

Mark Vonckx heeft zelf vanuit zijn technische functies een jarenlange ervaring in automatisatie opgebouwd en deze steeds zo klantgericht mogelijk toegepast. Als zaakvoerder van VME Service & Engineering voert hij ook zelf de oriënterende gesprekken met de klanten. Met een eigen flexibele technische dienst als ondersteuning zijn er dan ook steeds gepaste mogelijkheden te bieden.

Maken van de juiste keuzes

Volgens de gemaakte keuzes in het ontwerp stadium van het productiesysteem kunnen er grote verschillen zijn ten opzichte van het uiteindelijke resultaat, uitzicht en zelfs smaak van de afgewerkte producten. Ook speelt de flexibiliteit van een productiesysteem een belangrijke rol in de keuze van de te gebruiken machines en systemen.

Vertegenwoordiger van vooraanstaande fabrikanten

VME vertegenwoordigt dan ook verschillende fabrikanten uit verschillende landen in Europa, om zo de geschikte keuze te kunnen maken, met behoud van flexibiliteit.

Integratie in nieuwe of bestaande productielijnen

De integratie van het nieuwe of in het bestaande productiesysteem en de installatie ervan worden volledig uitgevoerd en opgevolgd door VME.

Samenwerking voor meer flexibiliteit

Om de flexibiliteit nog uit te breiden heeft VME een continu samenwerking opgebouwd met enkele andere gespecialiseerde firma’s welke elk op hun terrein de klant een gepaste oplossing kunnen bieden.

Door deze samenwerking kan VME een totaal pakket aanbieden, en zo de klant garanderen dat de door de verscheidene partners de geleverde oplossingen, samen één perfect geheel zullen vormen.

Onze diensten
  • Dienst na verkoop, onderdelen en toebehoren voor "TURBO Systems" doseermachines.
  • Optimalisatie en rendementsverhoging van nieuwe of bestaande productiesystemen.
  • Integratie van nieuwe systemen in bestaande productielijnen.
  • Programmatie en programma aanpassingen van PLC sturingen van verschillende merken.
  • Installatie van individuele machines en volledige productie systemen.
Home Wie is VME? VME Service & Engineering BVBA
Weynesbaan 144
2820 Rijmenam
België
Tel: +32(0)15 76 13 57
Fax: +32(0)15 75 25 17
BE 0862.591.405
sales@vme.be

Gebruiksvoorwaarden | Privacy
Links Contact